ASELSAN’dan Cumhuriyet yürüyüşü...

ASELSAN’dan Cumhuriyet yürüyüşü...
Askerî Elektronik Sanayi ASELSAN çalışanları ve emeklileri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında yürüyüş gerçekleştirdi.

ASELSAN çalışanları ve emeklileri, Eymir Gölü çevresinde 100. yıl yürüyüşü gerçekleştirdi. ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol da yürüyüş yapan ASELSAN ailesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanına ortak oldu.

Cumhuriyetin başkenti Ankara’da gerçekleşen yürüyüşe ASELSAN yöneticileri, ASİL Spor ve Sanat Toplulukları, ASELSAN çalışanları ve emeklileri, ASELSAN MTAL öğrencileri, Ankara Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Katılan herkes ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

BAYRAKLARLA YÜRÜYÜŞ

ASİL Bisiklet Topluluğu bisikletler ile yürüyüşü başlatırken, ASELSAN MTAL ve Ankara Fen Lisesi öğrencileri Türk Bayrağı ve ASELSAN bayrağını taşıyarak yürüyüşe katıldı. Eymir Gölü çevresinde gerçekleşen 11 kilometrelik cumhuriyet yürüyüşü parkurunu tamamlayan ASELSAN’lılar 100’üncü yıl için özel tasarlanan madalyayı almaya hak kazandı.
ASELSAN Genel Müdürü Akyol, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in 100’üncü yıl dönümünü kutlayarak, şunları söyledi:
“Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için buluştuk. 100 yıllık cumhuriyetimizin yarım asrına damga vuran bir şirketiyiz. İstiklal yürüyüşümüzün yad edilmesi için yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.