Polis Akademisi Başkanlığı rütbe terfi sözlü sınav sonuçlarını duyurdu

Polis Akademisi Başkanlığı rütbe terfi sözlü sınav sonuçlarını duyurdu
Polis Akademisi Başkanlığı tarafından rütbe terfi sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını duyuruldu.

Polis Akademisi Başkanlığı, rütbe terfi sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını internet sitesinden duyurdu.

Polis Akademisi Başkanlığı, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 27-30 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan 2023 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Polis Akademisi Başkanlığı''nın internet sitesinde şöyle denildi:

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 2023 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınavları 27-30 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılmıştır.

2023 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınav Sonuçları 02.02.2023 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. 
Sözlü sınav sonuçlarına maddi hata bulunduğu iddiasıyla neticelerin açıklanmasından itibaren en geç 24 saat içinde, doğrudan veya birimi kanalıyla Polis Akademisi Başkanlığına itirazda bulunulacak ve süresi içerisinde ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu nedenle Maddi Hata itirazında bulunacak adaylar aynı sayfada bulunan MADDİ İTİRAZ DİLEKÇE ÖRNEĞİ dosyasını indirip doldurduktan sonra EBYS üzerinden Polis Akademisi Başkanlığı PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.