Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alacak
Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alacak

Bekçi alınacak! Detaylar belli oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden bekçi alımı bekleyen adaylar için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden çeşitli ilanlar yayımlandı. İŞKUR tarafından yayımlanan özel sektör bekçi alım ilanları kapsamında Türkiye geneli bekçi alımı yapıldığı bildirildi. 

TÜRKİYE GENELİ BEKÇİ ALIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bekçi alımını bekleyenler için şu anda alımların sadece İŞKUR üzerinden başladığı duyuruldu. Özel sektör bekçi alım başvuruları İŞKUR üzerinden başladı.

GENEL ŞARTLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bekçi alımı ilanları yayımlandı. Özel sektör bekçi alımı ilanları kapsamında ilana göre özel şartlar belirlense de ilk olarak genel şartlara haiz olunması gerekiyor.

Bekçi alımı genel başvuru şartları:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

İşte ilanların detayları:

1111.jpg222-001.jpg333-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.