Paraya sıkışan krediye koşuyor! 50 bin TL nakit kredi kampanyası başladı

Paraya sıkışan krediye koşuyor! 50 bin TL nakit kredi kampanyası başladı
Paraya sıkışan vatandaşlar düşük faiz ile kredi bulma umudu ile bankaların kapılarını aşındırıyor. Alınan krediler ise çoğunlukla ödenemeyen kredi kartlarına gidiyor. İşte 50 bin TL nakit ihtiyaç kredisi kampanya koşulları...

Bankalar da kredi ihtiyaçlarına değişik kampanyalar ile yanıt veriyor. En son Halkbank özel sektör çalışanları ile sınırladığı bir kampanya düzenleyerek 50 bin TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Kredi kartı faiz oranlarının yükseltilmesinin ardından vatandaşlar kart borçlarını uzun vadeye yayabilmek için bankalara koşuyor.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Halkbank, özel sektör çalışanları ile sınırlı cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, özel sektörde çalışan müşterilere anında nakit 50 bin TL'ye kadar kredi veriliyor.

OKUL MASRAFLARI ÇALIŞANIN BELİNİ BÜKTÜ

Okulların açıldığı mevsimle birlikte vatandaşların harcamaları da hayat pahalılığı ile birleşti. Bankalara ihtiyaç kredisi akını da hız kazandı.

AYLIK ÖDEME 2 BİN 973 TL, FAİZ YÜZDE 3.75

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında şartları yerine getiren müşterilere ise 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi verilecek. Banka ihtiyaç kredi için ise faiz oranını yüzde 3.75 olarak uyguluyor. 36 ay vade seçeneğini kullanan müşterinin ise aylık ödemesi 2 bin 973 TL aylık ödeme yapıyor. Yani borcunu 3 yıla yayan müşteri 50 bin TL kredi karşılığında ödeme bitiminde bankaya 77 binin üzerinde bir tutar ödüyor.

KREDİ ALMA KOŞULLARI

Kredi üst limit tutarı 50.000 TL
Kredi vadesi 36
Kredi ödemeleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli veya serbest ödemeli olarak yapılabilir.

İSTENECEK BELGELER

Halkbank Şubesi’ne başvurmak.
Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi
Gelir belgesi
Adres teyidi için ikametgah belgesi veya son üç aya ait fatura
Özel sektörde çalıştığınızı gösteren SGK hizmet dökümü

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.