Acun Ilıcalı'nın serveti şoke etti! Tahmin ediyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk

Acun Ilıcalı'nın serveti şoke etti! Tahmin ediyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk
Acun Ilıcalı'nın serveti hakkında çok yazıldı çizildi ancak en net rakamı İngiliz medyası açıkladı. İşte Acun Ilıcalı'nın serveti...

2022 yılında Championship ekiplerinden Hull City’i satın alarak İngiltere’de gündem olan Acun Ilıcalı’nın servetini İngiliz basını ortaya çıkardı

ACUN ILICALI'NIN TOPLAM SERVETİ 100 MİLYON DOLAR

Celebrity Net Worth'a göre 54 yaşındaki Ilıcalı'nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolar. Net Worth Sport'a göreyse net serveti 61.14 milyon dolarken, diğer akışlarla birlikte toplam serveti yaklaşık 100 milyon dolar.

8 ÜLKEDE PROGRAM YAPIYOR

TV8, TV8,5 VE EXXEN’in sahibi olan Acun Ilıcalı 8 ülkede program yapıyor.

HULL CİTY LİGDE 4 SIRADA

İngiltere Championship’te 8. Hafta geride kalırken Hull City 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 15 puanla 4. sırada bulunuyor.

ACUN ILICALI KİMDİR? ACUN'UN KAÇ ŞİRKETİ VAR?

54 yaşındaki Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 Edirne doğumlu. Yarışma ve eğlence programları ile Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunan Acun Ilıcalı'nın meslek hayatı televizyon muhabirliğinden başlıyor. 2002'de Show TV'de muhabirlik yapmaya başlayan Acun Ilıcalı artık bir televizyon kanalları olan, bir futbol takımı satın alan ve bünyesinde birçok firma bulunan şirketler sahibi...

Televizyon yapımcılığı öne çıkan iş adamı Acun Ilıcalı ACUNMEDYA Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı, Hull City AFC ve Shelbourne FC futbol takımlarının da sahibi.

Acun Ilıcalı 2004 yılında kendi prodüksiyon şirketi ACUNMEDYA'yı kurarak kısa sürede Türkiye'nin önemli ve büyük prodüksiyon şirketlerinden biri haline getirdi. İlk kez 2008 yılında Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde yer aldı.

2008 yılında vergi rekortmenleri listesine girmesinin ardından Ilıcalı, her sene vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 arasında yer almış ve kendi alanında birinci olmuştur.

Acun Ilıcalı Var Mısın Yok Musun, Fear Factör, O Ses Türkiye, Survivor, Masterchef gibi çok izlenen programları Türkiye ile tanıştırdı.

Acun Ilıcalı, İngiltere'den bir futbol takımı alacağını açıkladı ve 2022'de İngiltere takımlarından Hull City'i satın aldı.

2021 yılında Türkiye'nin dijital platformu Exxen'i kurdu. Exxen'in üye sayısı bir milyonu aşarak 1,5 milyona yaklaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.