Özgür Demirtaş'tan tokat etkisi yaratan yanıt Furkan Bölükbaşı nasıl madara oldu

Özgür Demirtaş'tan tokat etkisi yaratan yanıt  Furkan Bölükbaşı nasıl madara oldu
Günde 750 bin lira harcadığını açıklamasının ardından Dilan Polat'ın ödediği verginin araştırılması gerektiğini söyleyerek fenomenler davasının fitilini yakan Özgür Demirtaş bu kez de Aktroll Furkan Bölükbaşı’nı sosyal medyada rezil etti.

Finans Uzmanı Prof. Özgür Demirtaş'ın alamayacağı kadar pahalı bir saat taktığını iddia eden Aktroll Furkan Bölükbaşı’na Özgür Demirtaş'ın yanıtı ise tokat etkisinde oldu. Günlerce konuşulacağa benzeyen Özgür Demirtaş'ın Furkan Bölükbaşı'na verdiği yanıt bir anda sosyal medyanın diline düştü.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sevgilisiyle bira tokuştururken görüntüleri ortaya çıkan Aktroll Furkan Bölükbaşı’nı kendi sözleri ile vurdu.

Furkan Bölükbaşı yaptığı paylaşımda Özgür Demirtaş’ın bir fotoğrafını göstererek kolunda takılı saatin fiyatı ile vurmaya kalkmış “Lütfen anlatabilir misiniz böyle pahalı bir saati hangi parayla satın aldınız?” diye sormuştu. Furkan Bölükbaşı, saatin fiyatını yazarak, Özgür Demirtaş'ın böyle bir saati alamayacağını belirterek imalarda bulunmuştu.

Bölükbaşı 2016 yılında çekilen fotoğrafta Özgür Demirtaş'ın kolunda 15 bin 400 dolar değerinde (466 bin TL) değerinde Rolex bir marka saat taktığını söyleyerek, Demirtaş'a küçük bir öğretim üyeliği maaşı ile bu saati nasıl alabildiğini sormuştu.

furkanozgur.webp

Bu parayı neden kazdığı sorulan Özgür Demirtaş'ın Furkan Bölükbaşı'na verdiği yanıt ise misliyle sert oldu.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN FURKAN BÖLÜKBAŞI'NA TOKAT GİBİ YANIT

Özgür Demirtaş, Furkan Bölükbaşı'na yanıtına direkt Hey Aktrol diyerek başladı.

Bölükbaşı'nın saksıda FETÖ’cü Trol olarak yetiştirildiği sırada kendisinin Amerika Birleşik Devletlerinde profesörlük yaptığını söyleyen Demirtaş ABD'de finans profesörlerinin gelirinin 300-600 bin dolar arası olduğunu belirtti. Demirtaş gelirinin kıytırık bir saati almaya yettiği gibi bir düzine trolü satın alıp kapının önüne bağlamaya da yeteceğini söyledi.

Demirtaş yanıtının sonunda Furkan Bölükbaşı'na "Git beride oyna hadi kış.” dedi.

ozurfurkan.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.