Özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor! Yeni Corsa Elektrik makyajlı yüzü ile satışta

Özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor! Yeni Corsa Elektrik makyajlı yüzü ile satışta
Otomotiv devi Opel’in hem dünyada hem de Türkiye’de en çok tercih edilen modellerinden biri olan ‘Corsa’ yenilenen yüzü ve fiyatı ile dikkat çekiyor. İşte tamamen elektrikli yeni Corsa’nın detayları…

Alman otomotiv devi Opel, yenilenen yüzü ve fiyatı ile Yeni Corsa Elektrik’i satışa çıkardı. Yenilenen ve tamamen elektrikli olan bu model Opel tarafından tüketicinin ihtiyaçlarını gidermek için baştan aşağı yenilenmiş durumda.

ekran-alintisi5.jpg

Sportif dış görünümü, teknolojik yenilikleri ve birçok tasarım seçenekleri ile tüketicinin ilgi odağı olma yolunda hızla ilerliyor.

ekran-alintisi6.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER

En son teknoloji ile yenilenen bu modelde, 100 Kw’lık bir elektrik motoru bulunmakta. Bu da bu motorun yaklaşık olarak 136 beygir güç üretebildiği anlamına geliyor.

Maksimum sürati 150 Km/s olan bu araç, sahip olduğu yüksek tork ve güçlü motoru sayesinde 0’dan 100’e 8,2 gibi bir sürede çıkabiliyor.

ekran-alintisi7.jpg

Son teknoloji kullanılarak üretilen bataryası 50 kWsa kapasiteye sahip. Bu da bataryanın tam dolu halde iken yaklaşık 350 Km yol gidebilmenize imkan tanıyor. Fakat bu bataryanın asıl güzel yanı sıradan ev tipi elektrik ile 7 buçuk saate yüzde 0’dan yüzde 100’e çıkarken, hızlı şarj ile ortalama 30 dakika gibi bir sürede bataryayı doldurmanız mümkün.

GÜNCEL FİYAT BİLGİSİ

ekran-alintisi2.jpg

DETAYLI TEKNİK ÖZELLİKLER

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.