Evinizdeki gizli tehlike: Her an patlayabilir

Evinizdeki gizli tehlike: Her an patlayabilir
Evlerde kullanımı yaygınlaşmaya başlayan robot süpürgedeki tehlike gün yüzüne çıktı.

Evlerde kullanımı sıklaşan robot süpürge ev işlerinde insanların insanların yükünü azaltıyor. Kendi kendine yerleri süpürüp silen robot süpürge ilk çıktığı günden itibaren yoğun talep görüyor.

Birçok insanın kullandığı robot süpürge ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video akıllarda soru işareti bırakıyor.

Bir vatandaşın evindeki robotun patladığını gösteren görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntüleri izleyen kullanıcılar evinde robotu olan herkes endişelendi.

Temizlik esnasında patlayan robotu servise gönderen vatandaş servisten hiç beklemediği bir yanıt aldı. Kullanıcı hatası yanıtı alan vatandaş teknik servis tarafından patlamanın nedenini üzerindeki çizikler olduğu yanıtını aldı.

robor-ismet-infilak-etti-ful3.webp

HER AN PATLAYABİLİR

Robot sahibi vatandaş sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Daha önce robot süpürgemizin patladığı videoyu paylaşmıştım ancak marka ile iletişime geçmek ve herekese daha sağlıklı bilgi vermek için kaldırdım. Şimdi tekrar yüklüyorum zira @xiaomi.global ile irtibata geçip süpürgeyi @ounoservice gönderdim. Servis bana kullanıcı hatası olduğunu ifade etti ve yenisi ile değiştirmek için 7800₺ istedi. Süpürgenin daha önce hiçbir mekanizması değiştirilmemesine rağmen kendi kendine patlaması akıl işi değil! (Üzerinde çizikler varmış bu yüzden patladığını ifade ediyorlar!) Ürünü @trendyolcom dan almıştım. Diyeceğim o ki: Herkes Xiaomi cihazının ani patlamalarına karşı hazırlıklı olsun. Bu video da burada kalsın."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.