Otobüs şoförü yerde yatan köpeği veterinere yetiştirdi

Otobüs şoförü yerde yatan köpeği veterinere yetiştirdi
Isparta’da bir otobüs şoförü, yerde baygın halde yatan bir köpeği fark ederek olaya anında müdahale etti. Şoför Mert Korkmaz, yolcularını indirdikten sonra tekrar köpeğin bulunduğu yere döndü ve durumu gören öğrencilere köpeği veterinere götürmeyi teklif etti.

Öğrencilerle birlikte köpeği otobüse alan Korkmaz, hiç durak yapmadan veteriner kliniğine yetiştirdi. Bu duygusal anlar, otobüsün güvenlik kamerasına da yansıdı. Korkmaz, yaşanan olayın ardından duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: “4 yıldır Isparta’da halk otobüsü şoförlüğü yapıyorum. 48 numaralı hatta çalıştığım esnada Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü'nde, girişte köpeğin baygın vaziyette yattığını fark ettim. Yolcuları indirdikten sonra geri döndüm. Köpeğin başında olan öğrencilere 'Veterinere götürelim mi?' diye sordum. Öğrenciler hemen köpeği kucakladı, otobüsle veterinere götürdük. Yenişehir’de bulunan veterinere teslim ettik."

Köpeğin sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sevindirici haberleri paylaşan Korkmaz, “Veteriner telefon açtı bana. Köpeğin durumu iyiymiş, bunu duyunca mutlu oldum. Taburcu olmuş, bizim için her canlı önemlidir. Veterinere yetiştirip canını kurtardığım için çok mutluyum" dedi. Olay, sadece bir köpeğin hayatının kurtarılmadığını, aynı zamanda bir şoförün ve öğrencilerin kalplerinin de ısındığını gösterdi.

aw153185-01-001.jpg

aw153185-05.jpg

aw153185-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.