Optik illüzyon testi Resimdeki farklı adamı 6 saniyede bulabilir misiniz

Optik illüzyon testi Resimdeki farklı adamı 6 saniyede bulabilir misiniz
Optik illüzyonlar içeren zeka testleri, belirli bir nesneyi en hızlı şekilde tespit etme yeteneğinizi ölçer. Bu tür testlerde, görsel dikkatinizi kullanarak, genellikle kısa bir süre içinde, diğerlerinden farklı olan öğeyi bulmanız beklenir.

Bu görsel bulmacada, sayısız atlet giymiş adam figürleri arasından sadece bir tanesinin diğerlerinden farklı olduğu bir zeka testiyle karşı karşıyasınız.

feds.jpg

Göreviniz, bu farklı olan figürü altı saniye içinde tespit etmek. Yüksek bir zekâ seviyesine sahip kişiler bu görevi altı saniyenin dolmasını beklemeden başarıyla tamamlayabiliyorlar. Eğer siz de bu süre zarfında farklı olan atletli adamı bulduysanız, tebrikler; bu, zekâ seviyenizin yüksek olduğuna işaret eder.

Altı saniye içinde doğru sonuca ulaşamamış olmanız durumunda ise moralinizi bozmayın; çünkü bulmacanın çözümü, haberin son kısmında yer alıyor. Bu tür optik illüzyon içeren zeka bulmacalarında başarılı olabilmek için, görsel algınızın ve bilişsel yeteneklerinizin keskin olması gerekmektedir. Altı saniye içerisinde doğru yanıtı bulamayanlar için, bulmacanın çözümü aşağıda sizi bekliyor olacak.

dsxz.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.