Ölüp tekrar dirildi: Anlattıkları şaşkına çevirdi

Ölüp tekrar dirildi: Anlattıkları şaşkına çevirdi
60 yaşındaki İngiliz tiyatro oyuncusu Shiv Grewal, kalbi durduktan sonra cennete gittiğini açıkladı.

60 yaşındaki İngiliz tiyatro oyuncusu Shiv Grewal, 9 Şubat 2013'te eşi Alison ile Londra'nın güneydoğusundaki evlerinin yakınında öğle yemeği yedikten sonra kalp krizi geçirdi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan oyuncunun 7 dakika boyunca kalbi durdu.

CENNETE GİTTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Oyuncu yaptığı açıklamada o 7 dakikada cennete gittiğini ifade ederek ''Bir şekilde öldüğümü biliyordum. Her şeyin bedenimden tamamen ayrı olduğunu hissettim. Sanki bir boşluktaydım ama duyguları ve hisleri hissedebiliyordum. Bir bedenim yoktu. Sanırım bu biraz suda yüzmeye benziyordu; kendinizi ağırlıksız ve fiziksel dünyadan kopuk hissediyorsunuz'' dedi.

Öte yandan ayın üzerinde seyahat ettiğini de aktaran oyuncu ''Bir noktada ayın üzerinde seyahat ediyordum ve göktaşlarını ve tüm uzayı görebiliyordum'' ifadelerini kullandı.

Grewal yaptığı açıklamada şunları da söyledi:

''Bana sunulan bir dizi olasılık, çeşitli yaşamlar ve reenkarnasyonlar olduğunu hissettim. Bedenime, zamanıma, karıma dönüp yaşamaya devam etmek istediğimi çok açık bir şekilde belirttim.''

Grewal, yaşadığı travmatik olayı tam olarak atlatamamış olsa da, ölümle karşılaşmasıyla hayata dair algısının değiştiğini söyledi.

Kaynak: Gerçek Gündem

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.