Okul çevreleri sıkı denetimden geçti

Okul çevreleri sıkı denetimden geçti
Okullar yeniden ders başı zillerini çalınca İstanbul'daki polis ekipleri tarafından okul çevrelerinde denetim artırıldı. Şişli ve Sarıyer ilçelerinde yapılan denetimler kapsamında şüpheli kişilerin hem üzerleri hem de araçları arandı.

Şişli Mobil Okul Timi, Trafik Şube ekibi, İstanbul Çocuk Şube ekibi ve İstanbul Önleyici Şube ekipleri, ders zillerinin çalmasıyla ve yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte okul önlerinde ve çevrelerinde denetimi sıkı tuttu.

Öğrencilerin güvenliğini sağlamak açısından yapılan denetimlerde okul servislerinin belgeleri de denetlendi. Şüpheli görülen araçlarla okul servislerini durduran polis ekipleri, sürücülerin ehliyetlerini, belgelerini kontrol etmesinin yanı sıra bazı kişilerin kimlik bilgilerini de sistemden taradı.

aw134823-01.jpg

Denetimler kapsamında 2 kişiye kask takmadıkları gerekçesiyle toplamda bin 380 TL, 'ehliyetsiz motosiklet kullanmak' suçundan 12 bin 977 TL, usulsüz çakar bulundurdukları tespit edilenlere 6 bin 439 TL cezai işlem uygulandı. Öte yandan oturma izni dolan bir yabancı uyruklu şüpheli şahıs yakalandı. Denetimlerin gün içerisinde devam edeceği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.