Öksürüğü anında kesiyor, bin bir derde derman oluyor: Diyetisyenlerin önerdiği bitkisel mucize

Öksürüğü anında kesiyor, bin bir derde derman oluyor: Diyetisyenlerin önerdiği bitkisel mucize
Sık sık hasta olup kronik öksürüğe tutulanlar son dönemlerde alternatif tıpta kullanılan bu yöntemden yararlanıyor.

Havalar, bir süredir aniden ısınıp ardından soğuyabiliyor. Bu durum vücudunuzun stabile dengesinin bozulmasına sebep olabiliyor ve hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Alternatif tıpta binbir derde deva olarak tanımlanan, günümüzde doktorlar tarafından öksürük, astım, üst solunum yolu enfeksiyonu, cilt ve saç bakımı gibi bir çok alanda alternatif bir tedavi yöntemi olarak kullanılabileceği ifade edilen şifa yöntemlerinden biridir. Öte yandan diyetisyenlerin konu hakkında belirttiği görüşlere göre ödem atıcı etkisine yönelik bir takım çalışmalarda bulunmaktadır.

NASIL UYGULANMALI

Kullanım alanlarına göre nasıl kullanıldığı da farklılık gösteren günlük sakızını, kronikleşen öksürükten kurtulmak için;

Bir tavanın içerisine beş adet günlük sakızını atıyorsunuz tavanın içinde su veya yağ üzerine olmaması gerekiyor. Üzerini nemli bir havluyla kapatmanız veya herhangi bir havluyla kapatmanız öneriliyor. Üstünü kapattığınız zaman biraz daha buhar yoluyla içerisindeki dışarıya çıkmasını sağlayacaktır. Ocaktan alın, havluyu kaldırın ve üzerine doğru eğilin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.