Öğrenciler ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıttı

Öğrenciler ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıttı
Demirkent TOKİ ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri, bu ramazan döneminde hazırladıkları kolilerle ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Ramazan ayının bereketini paylaşma ve yardımlaşma duygusu, Demirkent TOKİ ilkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenci ve veliler arasında güzel bir dayanışma örneği sergilendi. Okulun düzenlediği ramazan etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerle birlikte ramazan kolileri hazırlandı. Bu koliler, içinde ramazan ayının ruhuna uygun bakliyat ve yiyecekler barındırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazırlandı.

Öğrenciler, büyük bir özveriyle kolilere gerekli malzemeleri yerleştirerek onları dağıtıma hazır hale getirdiler. Ardından, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nuran Sağırlı'nın rehberliğinde, okul idaresi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine öğrenciler tarafından yardım kolileri teslim edildi.

Okul Müdürü Ahmet Sağsöz, bu yardım faaliyetlerinin ramazan ayı boyunca süreceğini vurgulayarak, öğrencilerin bu tür duyarlılık ve yardımlaşma projelerine devam edeceklerini belirtti.

Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu'nun bu güzel ve anlamlı etkinliği, öğrencilere toplumsal sorumluluk duygusu aşılayarak onların sosyal hayatta daha duyarlı bireyler olmalarını sağlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.