MAHZEN-35 operasyonu sonucu 6 suç örgütü çökertildi

MAHZEN-35 operasyonu sonucu 6 suç örgütü çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZNE-35 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından bugün yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZEN-35 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya’nın resmi X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Antalya, Balıkesir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Uşak’ta güvenlik güçleri tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZEN-35 operasyonları neticesinde 6 farklı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, Antalya’da Engin Tatar, Balıkesir’de Mehmet Canbaz, Gaziantep’te Eyyüp Doğruer, Konya’da Recep Örnek, Mersin’de Okday Gün ve Uşak’ta Erkan Saltık’ın elebaşılıklarını yaptığı 6 suç örgütü ve örgüt üyesi 40 kişi olmak üzere toplamda 46 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

ekran-alintisi.jpg

Bakan Yerlikaya suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-34 operasyonunda da İstanbul’da bir suç örgütünün 9 üyesinin yakalanmasıyla çökertildiği bilgisini 29 Nisan tarihinde paylaşmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.