Oğlunu piknik tüpüyle öldürmüştü: Cani baba için istenen ceza belli oldu

Oğlunu piknik tüpüyle öldürmüştü: Cani baba için istenen ceza belli oldu
Ankara'da 3 yaşındaki oğlunu piknik tüpüyle döverek katleden zanlının yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Baba hakkında, 'çocuğu eziyet ederek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve ‘zincirleme şekilde cinsel saldırı’ suçundan 33 yıldan 47 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ankara'da 3 yaşındaki oğlunu piknik tüpüyle döverek öldüren babanın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Sanık baba hakkında 'çocuğu eziyet ederek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve ‘zincirleme şekilde cinsel saldırı’ suçundan 33 yıldan 47 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ankara'da 3 yaşındaki oğlu K.G'yi piknik tüpüyle döverek öldüren O.G.'nin yargılandığı davada mütalaa verildi. Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık O.G., Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından temsilciler salonda yer aldı. Mahkeme Başkanı dava dosyasına gelen evrakı okumasının ardından duruşmaya gelen tanığa söz verdi.

“ÇOCUĞU AÇ BIRAKIYORMUŞ”

Tanık H.D. sanık O.G. hakkında, “Çocuğu dövdüğünü komşuları anlatıyordu. Bu senin üvey oğlun mu? Niye dövüyorsun? dedim. ‘Dövmüyorum abla öyle bir şey yok’ dedi. Çok kez şikayetçi olduk. Bir şey yapmadılar. Aç bırakıyormuş. Çocuğunun ayağına piknik tüpüyle vurduğunu söylediler” dedi.

“KIZIMI NEDEN DÖVMÜYORDUM?”

Sanık O.G. ise tanığa, “Çocuk aç mı kalıyordu? Bunu söyleyenler evin içinde mi yaşıyor? Kızımı neden dövmüyordum?” diye karşılık verdi.

Ardından Mahkeme Başkanı, Cumhuriyet Savcısına mütalaayı açıklaması için söz verdi. Savcı, sanık hakkında, 'Çocuğu eziyet ederek öldürmek suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet ve ‘zincirleme şekilde cinsel saldırı’ suçundan 33 yıldan 47 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanık avukatları açıklanan mütalaaya karşı ek süre talep ederken, bir sonraki duruşma 14 Eylül’e ertelendi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.