O uygulamayı indiren herkese 15 bin nakit avans

O uygulamayı indiren herkese 15 bin nakit avans
Bayram öncesi, o bankadan mobil uygulama indiren herkese 15 bin TL nakit avans desteği verileceği duyuruldu.

Bayram öncesinde vatandaşlar faizsiz nakit imkanı sağlayan bankalara yönelmiş durumda. Aylık kolay ödeme sağlayan bu faizsiz nakit desteği vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. Yapılan kampanyalar arasında Akbank'ın sunduğu fırsat en yüksek nakit desteğini müşterilere sağlıyor.

Yeni müşteriler için geçerli olan bu teklif 6 aya varan vade seçeneğiyle sunuluyor. Vatandaşlar mobil uygulama üzerinden anında müşteri olarak faizsiz nakit avansını hesabına aktarabiliyor. Yapılan başvurular anında onaylanırken kredi başvurusunun yapılması halinde kişilere faizsiz nakit avans fırsatı sunuluyor.

MOBİL UYGULAMAYI HEMEN İNDİRİN

Akbank mobil uygulamasını indirerek görüntülü görüşme sonrasında anında müşteri olunabiliyor. Müşteri olurken kredi kartı talep etmeniz halinde başvurunuz anında onaylanırken, kredi kartı üzerinden 15 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans çekilebiliyor.

Akbank tarafından sunulan bu fırsatla birlikte vatandaşlar bayram öncesindeki birçok harcamayı karşılayabiliyor. 6 aya kadar sunulan vadeyle birlikte 15 bin TL faizsiz nakit avans aylık, 2500 TL ile ödenebiliyor. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için kredi notunuzun belirli bir seviyede olması ve kredi kartı tutarınızın 15 bin TL veya bu tutardan daha yüksek olması gerekmektedir.

BİRÇOK FARKLI KAMPANYADA SUNULUYOR

Mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlara özel birçok farklı avantaj da sunuluyor. Yeni müşterilere özel faizsiz nakit avans dışında indirimli fatura ödemeleri, yüksek chip para kazanma fırsatı sunulmaya devam ediliyor. Kazanılan puanlarla birlikte harcamalar çok uygun fiyatlara yada ücretsiz şekilde yapılabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.