O markette tüm ürünler 2023 fiyatıyla satılacak 'Son 3 gün'

O markette tüm ürünler 2023 fiyatıyla satılacak 'Son 3 gün'
Türkiye'nin önde gelen toptan market zinciri, ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için kampanya başlattı. Markette bir çok ürün 2023 fiyatıyla satılacak.

Türkiye'nin önde gelen toptan market zinciri Bizim Toptan, 2024'e iddialı bir başlangıç yaparak "Nerede O Eski Fiyatlar" kampanyasını duyurdu. 8 Şubat-8 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, geniş bir ürün yelpazesiyle bireysel müşterileri cezbetmeyi hedefliyor.

Yeni kampanya çerçevesinde, un, şeker, çay, zeytin, bakliyat, deterjan, şampuan gibi temel ihtiyaçları karşılayan toplam 45 ürün, 2023 yılı fiyatlarıyla Bizim Toptan mağazalarında ve online platformlarında satışa sunulacak. "Nerede O Eski Fiyatlar" kampanyası kapsamında avantajlı kampanya ile müşteriler, temel gıda ve temizlik ürünlerini daha uygun fiyatlarla temin edebilecek, böylece bütçelerine önemli bir katkı sağlayabilecekler.

SON 3 GÜN KALDI

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Türkiye’de organize toptan satış sektörünün lider markası olarak kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizle her zaman olduğu gibi 2024 yılında da ülkemiz ekonomisine desteğimizi sürdürüyoruz. Çok geniş bir ürün yelpazesinde bireysel müşterilerimize özel 8 Mart tarihine kadar devam edecek yeni kampanyamızla amacımız hanelerin bütçesine deyim yerindeyse ‘bereket’ katmak olacak."

1015586-620x360.jpg

Bu kampanya, Bizim Toptan'ın müşterilere sadece kaliteli ürünleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda ekonomik çözümler sağlama konusundaki kararlılığını da gösteriyor. İhtiyaç sahiplerini düşünerek hazırlanan bu kampanya, tüketicilere ekonomik zorluklarla başa çıkma imkanı sunuyor.

2023 FİYATLARIYLA SATILACAK

Bizim Toptan, sektördeki liderliğini koruyarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor. Kampanya süresince sunulan avantajlı fiyatlar, müşterilerin kaliteli ürünlere daha uygun koşullarda erişmelerini sağlayarak, Bizim Toptan'ın müşteri odaklı anlayışını bir kez daha ortaya koyuyor. Toplam 45 ürün, 2023 yılı fiyatlarıyla Bizim Toptan mağazalarında ve online platformlarında satışa sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.