Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi ‘Böyle patrona can feda’

Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi ‘Böyle patrona can feda’
Ünlü patron çalışanlarının hesaplarına 29 maaş ikramiye yatırdı.

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli bir gün fazla mesai almak için çaba sarf ederken Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'den iştahları kabartan hamle geldi.

Geçen yıl çalışanlarına verdiği 25 maaş ikramiye ile çok konuşulan Skoda'nın Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'den bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.

6464c73f86b24479fc3e1cb7.webp

EN İYİ İŞ YERİ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'nın haberine göre, çalışanların 2023 yılı ikramiyeleri dün açıklandı. Buna göre şirkette çalışanların hesaplarına 29 maaş ikramiye yatırıldı.

Yüce Otomotiv, Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirketle birlikte 'En İyi İş Yeri" ödülünü aldı. Şirket ödülü dördüncü kez kazandı.

10179841-1200x824.webp

KENDİNE PATRON DİYENLERE BÖYLE SESLENMİŞTİ

15 yıldır çalışma arkadaşlarına yüksek ikramiye veren Ahmet Yüce, geçtiğimiz yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye vermesi gündem olmuştu. Yüce bu konuyla ilgili "Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil" ifadelerini kullanmıştı.

640xauto.webp

Ahmet Yüce, ayrıca 'patron' kelimesinden hoşnut olmadığını ifade etmiş ve “İyi patron olunmaz, iyi insan olunur.” demişti

Kendine "patron" diyenlere tavsiye veren Yüce, “Önce iyi insan olmayı becerin. Sonra her şey olursunuz" dediği kaydedilmişti.

ahmet-yuce2-oldg.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.