Nilperi Şahinkaya'dan 'Cem Garipoğlu' çıkışı: "Bu benim son açıklamam"

Nilperi Şahinkaya'dan 'Cem Garipoğlu' çıkışı: "Bu benim son açıklamam"
Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi ile fotoğrafı ortaya çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya geçtiğimiz günlerde paylaşımı nedeniyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine ile birlikte çekildiği fotoğraf ortaya çıkınca sosyal medyada büyük tepki gördü.

Tüm bu yaşananların ardından Nilperi Şahinkaya konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı. Yemekte o meşhur Sakine de vardı ben bilmiyorum onun o olduğunu sizden öğrendim. Ayna vardı orada fotoğraf çektik dağıldık bir daha da görüşmedik birbirimizi takibe bile almadık. Bunlar ağır ithamlar böyle çirkinleşemezsiniz."

mhgdmjfgmkfkm.jpg

"HER YANIMA GELENİN KİMLİĞİNİ SORAMAM"

Oyuncunun bu açıklamasının ardından Şahinkaya'nın "linç kampanyası" sözlerine eleştiriler arttı. Dün sevgilisi Emre Yusufi ile bir filmin galasına katılan ünlü oyuncu tartışmalara son noktayı koyan yeni bir açıklama yaptı.

Tartışmalı fotoğrafla ilgili son kez konuştuğunu söyleyen Şahinkaya şunları söyledi;

"Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince sakin açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sükûnetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği ve ben de buna alet olduğum için çok sinirlendim.

Bunun dışında 'aptal bir linç kampanyası başlatıldı' dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim, çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram'ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kârı gelmedi. Bu yüzden böyle dedim.

Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var" diyen Şahinkaya, "Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam"

SAKİNE GARİPOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

2009 yılında Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı öne sürülen fotoğraf, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Fotoğrafta büstün boğazında V şeklinde duran makas olduğu görüldü. Bu paylaşım, Münevver Karabulut'un otopsi raporunu akıllara getirdi.

Münevver Karabulut'un boynunun altında V şeklinde 2 kesik bulunması, diğer kesiklerin analizi, sırtında toprak bulunması; uzman görüşlerine göre sadist bir ayinde işkence edilerek öldürüldüğü iddia edilmişti.

cem-garipoglu-nun-kardesinin-yaptigi-iddia-edilen-16197643-3200-m.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.