Netflix'e rakip 20 en iyi platformun listesi açıklandı

Netflix'e rakip 20 en iyi platformun listesi açıklandı
Netflix'te artan üyelik ücretlerinin ardından, kullanıcılar alternatif platformları araştırıyor. İşte Netflix'e rakip 20 en iyi platform...

Milyarlarca kullanıcısı bulunan dijital akış platformlarına olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bununla birlikte her şeye gelen zamlar, Netflix gibi film izleme platformlarını da etkiliyor. Üyelik ücretlerinin artmasıyla alternatif platform arayışına giren kullanıcılar, uygun veya ücretsiz platformları araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Shiftdelete''de yer alan habere göre; Dijital akış platformlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Dünya genelinde ise yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Tabii bazıları ücretsiz olduğu gibi oldukça yüksek meblağ talep edenler de bulunuyor. Bu yazımızda ise ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri ve platformları paylaşıyoruz.

Ülkemizde ve dünyada büyük bir değişim yaşanıyor. Bunun nedeni ise internetin hayatımızda yeni bir kapı aralamış olması. Yalnızca film ve dizi değil, futbol ve basketbol maçları dahil birçok şey dijital platformlara taşınmış durumda.

Dijital akış platformu dediğimizde ise akla ilk olarak dünya çapında 200 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix geliyor. Fakat bu şirket rakipsiz değil. Öyle ki piyasaya yeni çıkanların yanı sıra 150 milyon aboneye ulaşan Amazon Prime Video ve 1.5 yılda rekor büyüme ile abone sayısını 90 milyondan 130 milyona çıkaran Disney+ gibi birkaç dişli rakibi var.

Fakat herkes dijital akış platformlarına para vermek istemiyor. Ya da zaten 2-3 farklı aboneliği olduğu için yenisine ayıracak bütçesi olmayabiliyor. Bu nedenle ücretsiz alternatifleri olduğunu bilmek sevindirici olacaktır.

Sizin için Netflix ve Disney+ gibi çok izlenen platformlara alternatif olabilecek, fakat daha da önemlisi yasal olan bazı siteleri ve platformları bir araya getirdik. Her ne kadar yapıları itibariyle birebir karşılığı olmasa da bol sayıda içerik olduğunu söyleyebiliriz.

İşte Netflix alternatifi ücretsiz siteler ve platformlar:

Crackle
TubiTV
Popcornflix
Vudu
Pluto TV
Peacock
Kanopy
Hoopla
IMDb TV
Internet Archive
The Roku Channel
Yidio
SnagFilms
Puhu TV
FOXPlay
Vimeo
Xumo
FilmRise
Spread The Word
Documentary Storm

Bonus:
YouTube’da Yeşil Çam başta olmak üzere binlerce yerli ve yabancı film bulunuyor.

Dipçe: Yukarıdaki platformların bazılarına erişebilmek için cihazınızdan bölge değişmeniz gerekebilir. Ayrıca bazıları da ücretsiz yapımların izlenebilmesi için uygulamasının indirilmesini istiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.