Nakit ihtiyacı olanlara faizsiz 15 bin lira avans

Nakit ihtiyacı olanlara faizsiz 15 bin lira avans
Akbank mobil üzerinden müşterisi olanlara 0 faizli taksitli avans vereceğini duyurdu.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Mobil üzerinden Akbanklı olanlara banka 15 bin TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans vereceğini bildirdi.

Bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyaya göre 15 bin TL taksitli avansı alan müşteri 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullanılabilecek.

Kampanyadan 13.06.2023 – 14.07.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

KAMPANYANIN DETAYLARI

- Belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.08.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
- 25.08.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.
- Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
- Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, - İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
- Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
- Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 13.06.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
- Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.