Muvazzaf astsubay alımı sonuçları belli oldu

Muvazzaf astsubay alımı sonuçları belli oldu
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 387 ve 388'inci dönem yedek astsubay kaynağından muvazzaf astsubay temini sonuçları açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda şöyle denildi;

"DZ.K.K.LIĞINA 387 ve 388'İNCİ DÖNEM YEDEK ASTSUBAY KAYNAĞINDAN MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ SONUÇ İLANI
Değerli Adayımız;
1. Dz.K.K.lığına 387 ve 388'inci dönem yedek astsubay kaynağından muvazzaf astsubay teminine ait sınıflandırma/yerleştirme sonuçlarınızı e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından öğrenebilirsiniz.
2. Seçim aşamaları neticesinde herhangi bir sınıfta "Asil" olarak sınıflandırılan/yerleştirilen adayların kesin kayıt ve eğitim için 03 Temmuz 2023 tarihinde 09.30-17.00 saatleri arasında MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu K.lığına (Altınova/YALOVA) katılış yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih/saatte resmi mazereti olmaksızın katılış yapmayan adayların adaylıkları sonlandırılarak yerine "Yedek" adaylar çağrılacaktır. Belirtilen tarih/saatten önce katılış yapılamayacaktır.
3. "Asil" adayların belirtilen tarihte eğitim birliğine katılmaması durumunda, 04-05 Temmuz 2023 tarihleri arasında "Yedek" adaylara telefon ile çağrı yapılacaktır. Kendisine telefon ile çağrı yapılan yedek adayların ise en geç 06 Temmuz 2023 tarihinde 09:30-17.00 saatleri arasında eğitime katılması gerekmektedir.
4. Kayıt işlemleri tamamlanan adaylar müteakiben "Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırılması Eğitimi" ne alınacaktır. Eğitimin 01 Aralık 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.
5. Halihazırda silah altında bulunan adaylar, birliklerinden erken terhis işlemine tabi tutularak ve hizmet durum çizelgesi hazırlanarak kesin kayıt/eğitime gönderilecektir.
6. Güvenlik Soruşturması devam eden adaylardan haklarında "Olumsuz" karar verilenlerin ilişikleri eğitim esnasında kesilecektir."

savunma.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.