Mustafa Sandal ve Hande Yener'den müzik dünyasını karıştıracak paylaşım

Mustafa Sandal ve Hande Yener'den müzik dünyasını karıştıracak paylaşım
Hande Yener'in müzik piyasasına yönelik "sahte tık" iddiasına Mustafa Sandal'dan destek geldi.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Şarkıcı Hande Yener geçtiğimiz senelerde Youtube üzerinden bazı sanatçıların sahte tık ile izlenmelerini şişirdiğini iddia etmişti.

Youtube'da eskisi gibi izlenmelerin yüksek olmadığını şişirmelerin artık başka platformlarda yapıldığını söyleyen Hande Yener'e Mustafa Sandal'dan destek geldi.

Yener'in Youtube algoritmasının sahte izlenmelere izin vermediğini bu yüzden bazı şarkıcıların diğer mecralarda bunu uyguladığını söyledi.

Instagram üzerinden isim vermeden piyasaya yönelik yaptığı eleştiriye katılan Mustafa Sandal, sosyal medya hesabı üzerinden dinlenme arttırmak için kurulan bir sistemi paylaşarak "Bahsettiğin telefon çiftliği bu mu?" diyerek Hande Yener'i etiketledi.

whatsapp-image-2023-08-03-at-14-14-11.jpeg

Yener ise Sandal'ın paylaşımını alarak "Kimin şarkısını ittiriyorlar acaba?" diyerek cevap verdi.

whatsapp-image-2023-08-03-at-14-14-10.jpeg

Yener ve Sandal konuyla ilgili isim belirtmezken müzik platformlarında çıkardıkları şarkılarla sürekli zirveye oturan yeni isimleri hedef aldıkları biliniyor.

UZİ VE MUSTAFA SANDAL TARTIŞMASI

Türk pop müziğin iki dev ismi sahte tık ile ilgili isim vermezken akıllara geçtiğimiz günlerde Sandal'ın Ağrı'da düzenlenen bir halk konserinde sahneye en son kimin çıkacağı konusunda Uzi ile yaşadığı tartışma geldi.

Uzi Ağrı konseri için kendisinin milyonlar dinlendiğini ve 2023'ün popüler ismi olduğunu öne sürerek "Benim önüme Mustafa Sandal'ı çıkartamazsınız" demişti. Uzi'ye gereken cevabı halkın verdiğini söyleyen Sandal, "Sevgili Uzi kardeşim. Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet "hit" olmuş eserin olduğunda, Avrupa'da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.