Mustafa Sandal, İYİ Parti'de

Mustafa Sandal, İYİ Parti'de
İmam Halil Konakçı ile ilgili paylaşımına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun destek vermesinin ardından Mustafa Sandal, parti genel merkezine gelerek ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hakkında inceleme başlattığı imam Halil Konakçı, son olarak da şeriat istemeyenlerin kafir olduğunu söylediği sözleriyle tepki topladı.

Şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter hesabından Konakçı'nın fotoğrafını paylaşarak, “Şimdi de kafir olduk öyle mi. Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör. Burası Atatürk ve silah arkadaşlarının kan dökerek kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bugün, yarın ve ilelebet de öyle kalacaktır. Hadi koçum başka kapıya, yemezler” diyerek Konakçı'ya tepki gösterdi.

ZORLU'DAN MUSTAFA SANDAL'A TEŞEKKÜR GELMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Mustafa Sandal’ın paylaşımını alıntılayarak “Kıymetli Mustafa Sandal duyarlılığınız için teşekkürler. Nerede ve kim olursa olsun bu ülkenin, Cumhuriyetin kurucu liderine ve Türk Milletinin değerlerine dil uzatamaz! Biz İYİ Parti olarak en başından bu yana konunun takipçisiyiz. Bugün tarafımıza verilen bilgiye göre söz konusu şahıs hakkında soruşturma son aşamaya geldi. Disiplin cezasının yanı sıra yer değiştirme kararı söz konusu olduğu ifade edildi" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.