Murat Kurum “İstanbul’umuza söz 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak

Murat Kurum “İstanbul’umuza söz 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde, "İstanbul’umuza söz 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un açıklamaları şu şekilde:

"Burada Zeytinburnu'nda çok büyük heyecan var. Çünkü yeni bir ulaşım yatırımıyla İstanbulumuz buluşuyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Anadolumuzun şehirlerini nasıl demir ağlarla ördüysek, YHT'lerle birbirine bağladıysak İstanbulumuzu da yerli ve milli ulaşım araçlarıyla örmeye devam ediyoruz. Çilesiz İstanbul'un en önemli projesi hayırlı uğurlu olsun.

'BU MİLLETİN GİDEN YILLARINA ACIMADILAR'

ekran-goruntusu-2024-02-26-151510.png

CHP'li mevcut yönetimle İstanbul halkı arasında kan uyuşmazlığı vardır. Bunlar kadim değerlere yabancıdırlar. Dün Ayasofya'nın açılışına davet edilmelerine karşın, telefonla davet edilmemesi üzerinden mazeret üretenler şimdi de İstanbul'da kolay ulaşıma dair yeni programa davet üzerinden kriz üretmektedirler. Ömrünün 3,5 yılını trafik çilesiyle heba edilen bu milletin giden yıllarına acımadılar. Milletimiz bu beceriksizliklere karşı İstanbul'un tüm sokaklarında şunları söylüyor; Onlar susacak İstanbul konuşacak, artık vakit İstanbul vakti diyor.

ekran-goruntusu-2024-02-26-151516.png

Şimdi biz de onlar yapamaz, Murat Kurum yapar diyerek bizleri onurlandıran ve sorumluluk yükleyen Cumhurbaşkanımızın huzurunda halkımızda İstanbul’umuza söz veriyoruz. Biz sadece milletimizin sözüne kulak vereceğiz. 2019’dan önce başlattığımız metro inşaatlarının temellerine beton dökenlerin dönemini 31 Mart akşamı bitireceğiz.

Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız. İstanbul’umuzu 1 Nisan’dan itibaren orada milletimizle el ele vererek en büyük ulaşım yatırımları ile buluşturacağız.

ekran-goruntusu-2024-02-26-151521.png

Ne mutlu ki bu yiğitlere, ne mutlu güzel adamlara, ne mutlu eser adamlarına diyorum. İnşallah biz de 1 Nisan’dan sonra hedeflerimize aynı şuurla, aynı derle koşacağız, ne yapıyorsak İstanbul’un kadınları ile gençleri ile birlikte yapacağız. Bugün bu alanı dolduran değerli kardeşlerimizle birlikte yapacağız. 5 yıldır ehliyetsizliğin, liyakatsizliğin pençesinde kıvranan İstanbul’umuzu gerçek belediyeciliğe kavuşturacağız.

Ben bu duygularla Türkiye’nin ulaştırma vizyonunu çizen, bugün 70’inci yaşına giren milletin lideri, ümmetin lideri sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuzu şükranlarımızı sunuyorum. İyi ki varsınız.

ekran-goruntusu-2024-02-26-151529.png

Bu yatırımı bahane üretmeyen, İstanbul’un yarınları için uğraşan sayın Abdulkadir Uraloğlu’na ve geçmiş bakanlarımıza, buradaki tüm mühendislerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizi saygı ile hürmetle selamlıyorum."

İSTANBUL'DA METRO HATTINDA ARIZA! MURAT KURUM'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan İstanbul'da sabah saatlerinde işe gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar, metro sürprizi yaşadı. Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattında bozulan metro nedeniyle insanlar yolda kaldı. Davutpaşa Metro İstasyonu'ndan çıkmaya çalışan vatandaşların bindiği yürüyen merdiven bir anda ters gitmeye başlayınca, ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlar kameraya yansıdı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Davutpaşa ve Bakırköy- Atatürk Havalimanı istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi. Seferler yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından normale döndü.

KURUM: 'BU ÇİLE BİTECEK'

ekran-goruntusu-2024-02-26-151540.png

Öte yandan yaşanan yoğunluğun ardından AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Mevcut İBB yönetimine tepki gösteren Kurum, 'Bu sabah İstanbul. Bunu hak etmiyoruz. 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak, bu çile bitecek.' diyerek vatandaşların yaşadıkları mağduriyete ilişkin görüntüleri paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.