Murat Kurum 'Gazze' sorusu sansürlenen genç kızla buluştu

Murat Kurum 'Gazze' sorusu sansürlenen genç kızla buluştu
Genç bir kız, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı Murat Kurum'a canlı yayında Gazze hakkında soru sormak istedi ancak program moderatörü genç kıza müdahale etti. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, canlı yayında Gazze ile ilgili soru sormak isteyen ancak moderatör tarafından engellenen genç kızla program sonrası buluşarak sorusunu cevapladı.

Dün gece gerçekleşen canlı yayında Murat Kurum'un kampanyası için müzisyen Orhan Gencebay ve yazar Aslı Şafak'la bir program gerçekleştirildi. Gençlerin de katıldığı programda sona doğru bir genç Murat Kurum'a seçimi kazanması halinde Filistin ve Gazze için ne yapacağını sormak istedi. Konuk sorusunu tamamlamadan, arkadaki bir kişiden “Bu olmaz, alabilir miyim mikrofonu” sesi yükseldi ve sorunun sorulmasına izin verilmedi.

Moderatörün “Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen” diye araya girmesinin ardından konuk mikrofonu başka bir katılımcıya verdi ve o katılımcı da Kurum'a “Aile Whatsapp grubunuz var mı?” diye sordu ve konu kapatılmaya çalışıldı.

Murat Kurum, \'Gazze\' sorusu sansürlenen genç kızla buluştu

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası Murat Kurum, programdan sonra söz konusu katılımcıyı bulup bir video çekerek sorusunu cevapladı.

O anları da sosyal medya hesabından paylaşan Kurum, “Canlı yayın sırasında bir genç kardeşimiz istediği soruyu soramadı. Program sonrasında, kardeşimizle görüştüm. Sorusunu sordu, ben de cevapladım. Gençler soracak, biz cevaplayacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.