Müge Anlı'nın programında akıl almaz olay 'Canlı yayında stüdyoya polis baskını'

Müge Anlı'nın programında akıl almaz olay 'Canlı yayında stüdyoya polis baskını'
Müge Anlı'nın sunduğu programda tüm Türkiye’yi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Canlı yayın sırasında yaşanan bu olay sosyal medyada gündem oldu.

ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı'nın programında yaşananlar tüm Türkiye'yi şaşkına çevirdi. Almanya'dan gelen Hüseyin Bey, 44 gündür kayıp olan eşi ve 9 aylık kızının bulunması konusunda yardım almak için Müge Anlı’ya başvurdu.

ekran-alintisi.jpg

Hüseyin Bey, eşi Erva'nın kendisini bekar, kızını ise kardeşi olarak tanıttığını ve Türkiye'de başka bir kişinin yanında yaşadığını iddia etti.

Müge Anlı'nın ekibinin yaptığı araştırma sonucunda Evra ve 9 aylık bebeği kısa sürede bulundu ve böylece Hüseyin Bey, 45 gün sonra bebeğine canlı yayında kavuşmuş oldu. Ancak genç kadının anlattıkları tüm Türkiye’yi hayretlere düşürdü.

ekran-alintisi3.jpg

Hüseyin'in eşi Erva, bebeğin kardeşi olduğunu, Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu iddia etti. Hüseyin ise ısrarla Erva'nın eşi olduğunu bebeğin de onun olduğunu belirtti.

ekran-alintisi1.jpg

Annesini de inkar eden Erva, annesinin Zeynep isimli bir kadın olduğunu öne sürdü ve bununlada yetinmeyen Erva iddialarını daha da ileriye götürerek Hüseyin’in eşinin kuzeni Elif olduğunu da dile getirdi.

Doğum belgesinden kimliğe resmi olan her kayıtta kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebek için ise "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduğu dönemlerdeki ultrason fotoğrafını göstermesine rağmen Erva bunu reddetti ve ‘Erva’ olmadığını savunarak, "Ben Esin'im" dedi. Bununla da yetinmeyen Müge anlı Erva’ya, evlilik cüzdanı görmesine rağmen, kadın, "Ben Erva değilim Esin'im" demeye ısrarla devam etti.

ekran-alintisi2.jpg

Müge Anlı canlı yayında, Hüseyin ve Erva çiftinin düğün, nişan fotoğrafları yayınlandı. Erva bu fotoğrafların montaj olduğunu iddia etti. Müge Anlı, canlı yayından Aile Bakanlığı'na ihbarda bulundu. Bakanlık, konu hakkında inceleme için ekip gönderecek. Erva'nın "Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli değilim, çocuğum yok" demesi üzerine Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri canlı yayında yaşananları ihbar olarak kabul edip stüdyoya geldi.

ekran-alintisi4.jpg

Emniyet güçleri hem sağlık kontrolünden geçmesi hem de gerçeklerin ortaya çıkması için Erva'yı canlı yayında stüdyodan aldılar. Parmak izi testine sokulacak olan Erva'nın gerçek kimliği ise polis ekipleri tarafından yapılacak olan incelemenin sonunda netlik kazanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.