Milli Piyango büyük ikramiyeyi kimin kazandığı belli oldu

Milli Piyango büyük ikramiyeyi kimin kazandığı belli oldu
Milli Piyangoyu kimin kazandığı belli oldu.

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiyeyi kimin kazandığı belli oldu. Yapılan açıklamada "Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır" ifadeleri kullanıldı.

Milli Piyango büyük ikramiye kazanan belli oldu! 400 Milyon TL 2024 Milli Piyango büyük ikramiye yılbaşı çekilişi kime, hangi ile çıktı? - Ekonomi Haberleri - TV100

İSTANBUL'DAN BİRİNE ÇIKTI

Milli Piyango’da 400 milyon liralık büyük yılbaşı ikramiyesini kazanan biletin Kolombiya’da internet üzerinden satıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sisal Şans iddiaları yalanlayarak büyük ikramiyenin İstanbul'da bir talihliye çıktığını açıkladı.

Yılbaşı 2024 Milli Piyango büyük ikramiye kime çıktı, hangi il/ şehre çıktı? Büyük ikramiye Çeyrek, Yarım, Tam hangi bilete çıktı?

İşte Sisal Şans tarafından yapılan açıklama:

"31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiye Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet etmiştir. Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca talihlinin rızası olmadan kendisiyle alakalı daha fazla bilgiye yer verilememekte olup, “İkramiyenin Kolombiya’ya çıktığı” iddiası tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır.

Milli Piyango büyük ikramiye çıkan bilet belli oldu! Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL nereye çıktı, hangi ile?

"T.C KİMLİK NUMARASI VERİLMESİ ZORUNLU"

Milli Piyango Online’da üyelik kaydı yapılabilmesi için T.C. kimlik numarası verisinin girilmesi yasal olarak zorunludur. Bu bilgi, MERNİS (Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi) üzerinden teyit edildikten sonra üyelik açılabilmektedir. Ayrıca ülkemizdeki mevcut yasal düzenlemeler gereği, üyelerin oyun oynayabilmeleri ve ikramiye ödemesi alabilmeleri için mutlaka Türkiye bankalarında hesap sahibi olmaları gerekmektedir. İkramiye ödemeleri de üyelerin Türkiye’de bulunan kişisel banka hesaplarına yapılmaktadır."

whatsapp-image-2024-01-02-at-15-50-13.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.