Microsoft iki uygulamanın fişini çekti! İşte detaylar

Microsoft iki uygulamanın fişini çekti! İşte detaylar
Teknoloji devi Microsoft, Windows 11 için sunulan yeni güncellemeyle birlikte iki popüler Windows uygulamasını kaldırdı. İşte detaylar...

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre; ABD'li teknoloji devi Microsoft, Windows 11 ile alışkanlıkları değiştirmeye devam ediyor.

Bir süre önce yayınlanan 23H2 ile yapay zeka destekli Copilot asistanını dağıtıma çıkaran şirket, şimdi de iki popüler uygulamayı Windows 11’den kaldırıyor.

WİNDOWS HARİTALAR VE FİLMLER & TV UYGULAMALARI ÖNCEDEN YÜKLENMEYECEK

Microsoft, Windows 11’e önceden yüklenmiş uygulamaların sayısını azaltmak için yeni adımlar attı. Insider Canary’de yayınlanan 25987 numaralı yapıdan itibaren, Windows Haritalar ve Filmler & TV uygulamaları artık işletim sistemine otomatik olarak yüklenmeyecek.

Eski sürümlerden yükseltme yapan kullanıcılar bu uygulamaların kaldırıldığını görmeyecek. Ancak yeni bir cihaza Windows 11 yükleyenler Haritalar ve Filmler & TV uygulamalarını almayacak.

Teknoloji devi, uygulamaların tamamen kullanımdan kaldırılmadığının altını çizdi. Bu uygulamalar hala Microsoft Store’da ücretsiz olarak erişime açık durumda. Kurulum sonrasında Haritalar ve Filmler & TV uygulamasına erişebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.