Hizbullah liderinden flaş açıklama: ABD üstlerine saldıracağız

Hizbullah liderinden flaş açıklama: ABD üstlerine saldıracağız
Hizbullah’ın lideri Hasan Nasrallah yaptığı açıklama ile ABD üslerine saldıracaklarını vurguladı.

Hizbullah’ın lideri Hasan Nasrallah merakla beklenen konuşmasını gerçekleştirdi. Gazze’deki çatışmalardan ABD’yi sorumlu tutan Nasrallah, ABD üslerine saldıracaklarının altını çizdi.

Hasan Nasrallah açıklamalarında öne çıkan satırlar şu şekilde;

"Aksa Tufanı harekatı birçok cepheye yayıldı. Bugün şehitlerimizin gününü kutluyoruz. Onlar ulu bir kazanç elde ettiler. Hayatını kaybeden bu şehitler kazandılar.

Kur'an'a göre Allah'ın onlar hakkında ne söylediğini okumamız bile yeter. Onlarla gurur duyuyoruz. Onlar İsrail operasyonu olmayan bir cennette olacaklar.

Katliam olmayacak, ABD müdahalesi olmayacak. Bizim asıl gücümüz sarsılmaz inancımızda. Bizim kararlılığımızda, bu davaya baş koymuşluğumuzda.

g3nzubt15emmo4bldjwphg.webp

Siyonistlere karşı savaş meşrudur. Bu insanlığın etik ya da dini düzeyindeki savaş. Çok net, en dürüst, en onurlu savaş. Allah'ın yolunda savaş. İlk olarak bunu anlamamız gerekiyor.

Hayatını kaybeden şehitlere şunu söylemek istiyorum: Sizinle gurur duyuyoruz. Bizim asıl gücümüz sarsılmaz inancımızda. Rakibi olmayan Filistin halkını selamlıyoruz.

Bugün sizlere ana konu hakkında bir şey söyleyeceğim. Pozisyonumuzu netleştireceğiz. Aynı zamanda sorumluluklarımızı ortaya koyacağız. Şunu ele aldığımızda, önümüzdeki zamanlarda daha fazla detay gerekli. Başta selam vermemiz gerekiyor sokağa çıkanlara, Filistinlilerle yan yana duranlara..."

screen-shot-2023-11-03-at-15-23-03-e1699017863420.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.