MFÖ’den BKSM’de muhteşem konser

MFÖ’den BKSM’de muhteşem konser
İstanbul Başakşehir’de, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde MFÖ konser verdi. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle sahne alan grup, unutulmaz parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi

Levent BULUT / Dokuz Sütun

Türkiye’nin en önemli ve köklü gruplarından olan MFÖ, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’nde ikinci kez sahne aldı. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle sahne alan grup, Başakşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde, MFÖ unutulmaz parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Alkışlarla sahne alan MFÖ, konsere ’ele güne karşı’parçasıyla başladı. Parçadan sonra seyirciyle sohbet eden Mashar Alanson, “Buraya ikinci kez geliyoruz. Başakşehir çok modern bir şehirmiş hepiniz çok güzel insanlarsınız. Burada yaşama fikrini düşünmedim değil” diyerek Başakşehir’de konser vermenin keyfinden bahsetti.

Konserde hem tek tek hem de grup olarak ayrıca performans sergileyen Mashar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner unutulmaz parçalarını Başakşehirlililer için seslendirdi.

Grup; Mazeretim var, Ah bu ben, Sakın gelme, Benim hala umudum var, Yandım yandım, Yalnızlık ömür boyu, Tam ortasındayım, Mecburen, Bu sabah yağmur var İstanbul’da, Bir zamanlar, Olduramadım, Sarı Laleler, Ali Desidero gibi hafızalara yer etmiş olan özlenen parçalarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi.

Aldıkları sayısız ödüller ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgesi olan MFÖ’ye gecenin anısına Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel çiçek takdim etti. Ertemel, “ Üç nesildir sizi dinliyoruz, sizi tekrar Başakşehir’de görmek çok güzel” dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.