Mersin'de operasyon '62 şahıs tutuklandı'

Mersin'de operasyon '62 şahıs tutuklandı'
Mersin'de çeşitli suçlar işledikleri gerekçesiyle aranan kişilere yönelik operasyonlar sonucu 62 kişi gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, 13-17 Aralık tarihleri arasında çeşitli suçlardan 62 kişi yakalandı.

Jandarma Suç Araştırma Timleri ve asayiş ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda kasten öldürme, dolandırıcılık, hırsızlık ve gasp gibi çeşitli ağır suçlardan aranan kişiler yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 20 yıl üstü cezası bulunan 2 kişi, 10 ile 20 yıl arasında cezası olan 4 kişi, 5 ile 10 yıl arasında cezası bulunan 2 kişi, 5 yıldan az cezası bulunan 54 kişinin tespiti yapıldı.

Öte yandan jandarma ekipleri, farklı suçlardan ifade vermesi gereken 229 şahsı da belirledi. Ardından tespiti yapılan adreslere operasyon düzenlendi ve 291 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen 62 şahıs, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.