Mehmet Tolga Akalın İYİ Parti adaylığını açıkladı

Mehmet Tolga Akalın İYİ Parti adaylığını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, 27 Nisan'da düzenlenecek olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurultay'da genel başkanlık için aday olacağını resmen duyurdu.

Parti içindeki önemli gelişmelerin ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 27 Nisan'daki kurultayda aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın tarafından önemli bir açıklama geldi. Akalın, genel başkanlık için aday olacağını belirterek kamuoyuna duyurdu.

Akalın, Türk devletinin milli kimliğinin tahrip ve tehdit altında olduğunu vurgulayarak, bu duruma karşı siyaset yaptıklarını ifade etti. "Bu 22 yıllık tahribata doğru bir şekilde tedavi edecek bir politik kadroya yoldaşlık yaptım" diyen Akalın, İYİ Parti'nin Türkiye'nin makul merkezinde kurulduğunu ve milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı bir siyasal hareket olarak tanımladıklarını ifade etti.

Meral Akşener'in Seçimli Olağanüstü Genel Kurultay'da aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, parti genel merkezindeki makam odasını boşaltması da dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.