MEB erişime açıldığını duyurdu: Öğretmenler için yeni uygulama devrede

MEB erişime açıldığını duyurdu: Öğretmenler için yeni uygulama devrede
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenler ve yöneticiler için yeni uygulama devrede.

Ümit GÜLÇİÇEK/KAMU SON HABER

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından tüm öğretmenleri ve yöneticileri ilgilendiren bir açıklama geldi.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, yöneticiler ve öğretmenler için 'Öğrenci Kulüpleri Öğretmen ve Yönetici Rehber Kitabı'nın paylaşıldığını duyurdu.

AÇIKLAMA GELDİ

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Öğrenci kulüpleri öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini geliştirmeleri, eleştirel düşünmeleri, hayat becerileri kazanmaları, sosyal ilişkiler geliştirmeleri açısından önemli bir rol oynamaktadır. Öğrenci kulüpleri hem okul içinde hem de dışında çok yönlü öğrenme deneyimi gerçekleştirmede önemli katkılar sağlar. Genel Müdürlüğümüzce öğrenci kulüplerinin faydalarının kavranması ve uygulama alanında gerçekleştirilmesi gereken iş birliğinin kapsamının görülmesi, öğrencilerin hayata hazırlanmasındaki öneminin anlaşılması amacıyla öğretmen ve yöneticilerimize kılavuz olması için “Öğrenci Kulüpleri Öğretmen ve Yönetici Rehber Kitabı” bu yıl içinde OGM Materyal sitesinde erişime açıldı." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.