Masterchef'e Elon Musk damgası... Özel şefi bakın kimi seçti

Masterchef'e Elon Musk damgası... Özel şefi bakın kimi seçti
Masterchef All Star tüm heyecanı ile sürerken konuk Elon Musk'ın özel şefi geceye damga vurdu. Elon Musk'ın yemeklerini yapan usta Akira Back Masterchef'de sadece 3 tabağa geçer not verdi.

Masterchef All Star'da yarışmacılar Elon Musk'ın özel şefi Akira Back'ın tabağını yapmak için birbiri ile yarıştı. Ünlü şef 3 tabağa geçer not verdi.

Yarışmanın ardından Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef'in Akira Şef 'in yanında tadım tabaklarından minik parçalar almaları ise sosyal medyanın diline düştü. Yorumlara "şefler kibarlıktan aç kaldı" yazıldı.

Bir kullanıca "Akira şef var diye kibar davranan şeflerin aslında yapmak istediği" diyerek şeflerin yemek için koşuşturdukları bir eski program videosu yayınladı.

Masterchef All Star'da bu hafta eleme adayları arasına Eda, Barbaros, Sergen, Ayaz, Gamze, Dilara girmişti.

akira.webp

Diğer yarışmacılar eleme potasına girmemek için kıyasıya mücadele verdi. Birinci etap sınavında Elon Musk'ın özel şefi Akira Back'ın Ton ve Somon Tamaki isimli tabağını yarışmacılardan yapmaları istendi.

akira3.jpg


Akira Şef'in 27 yıldır yaptığı kendine has tabağı yapmaları için yarışmacılara 45 dakika verildi. Akira Back yarışma sonunda 3 tabağı seçti.

En iyi 3 tabak Azize, Kıvanç ve Tahsin'den geldi. Yarışmanın kalanında diğer yarışmacılar eleme potasına girmemek için ter döktü.

BAYRAMİÇ BEYAZI SEFA'YI ELEME POTASINA SOKTU

İkinci tur sınavında yarışmacılara bayramiç beyazı verildi. En iyi tabak Batuhan'dan gelirken son ikiye kalan yarışmacılar Sefa ve Esra'dan eleme potasına giden Sefa oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.