Marmaray'da bıçaklı dehşet '40 dikiş atıldı'

Marmaray'da bıçaklı dehşet '40 dikiş atıldı'
Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu’nda temizlik görevlisi, güvenlik görevlisini bıçakladı.

Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu’nda görevli Gülnihal Karadereli’ye aynı istasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. O anlar istasyonun güvenlik kamerasına yansırken, yüzünden bıçaklanarak hastaneye kaldırılan kadına 40 dikiş atıldığı belirtildi.

40 DİKİŞ ATILDI

Olay, dün akşam saatlerinde Göztepe Marmaray İstasyonu’nda gerçekleşti. İstasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay(36) yüzü maskeli ve kapüşonlu halde, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal Karadereli’nin(34) yanına yaklaştığı öne sürüldü. O sırada Aktay, yanında bulunan bıçağıyla kadın görevliye saldırdı. Yüzünden aldığı bıçak darbesiyle Gülnihal Karadereli kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla yaralanan kadını ambulansla hastaneye getirildi. Hastanede tedavi altına alınan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atıldığı belirtildi.

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135.jpg

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri Çetin Aktay’ı yakalayarak gözaltına alırken, Aktay’ın emniyetteki sorgusunda Gülnihal Karadereli’ye kin beslediği, olayı bundan dolayı gerçekleştirdiği belirtildi. Aktay’ın farklı suçlardan 11 ayrı suç kaydı olduğu açıklandı. Emniyetteki sorgusu biten şüpheli bugün adliyeye getirildi.

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-1.jpg

SALDIRI ANI KAMERADA

İstasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay’ın yüzü maskeli ve kapüşonlu halde, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal Karadereli’ye bıçakla saldırması istasyonun güvenlik kamerasına kaydedildi.

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-3.jpg

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.