Eylem Tok’un annesi sessizliğini bozdu ‘Belki daha kötüsünü yapardım’

Eylem Tok’un annesi sessizliğini bozdu ‘Belki daha kötüsünü yapardım’
Eylem Tok'un annesi sessizliğe son vererek flaş açıklamalarda bulundu.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada günler geçse de gündemde yerini korumaya devam ediyor. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği olayın ardından anne Tok ve oğlu önce Mısır sonra da ABD'ye firar etmişti. Olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tok'un annesi sessizliğe son vererek flaş açıklamalarda bulundu. Acı'nın annesine üzüldüğünü ifade eden S.T. "Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" ifadelerini kullandı.

Eylem Tok ve ünlü doktor Bülent Cihantimur'un oğlu 17 yaşındaki T.C., yaptığı kaza neticesinde Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olmuştu. Türkiye'de infial yaratan olayın ardından anne ve oğlu ilk önce Mısır sonra da ABD'ye firar etmişti. Tok ve oğlunun New York'ta kameralara yakalandığı anlar tepkilere neden olmuştu. Olayda flaş gelişmeler yaşanıyor. Tok'un annesi sessizliğini bozdu. Tok'un annesi S.T. "Eylem çocuğu mecbur getirecek. Cezalarını çekecekler" dedi.

aw155666-16.jpg

"EYLEM ÇOCUĞU MECBUR GETİRECEK"

DW Türkçe’ye açıklamada bulunan S.T. "Olayı medyadan duyduk. Bilerek olan bir şey değil, bu büyük bir kaza. Cahil çocuklar arabayı almamalıydılar, sonu kötü oldu. Eylem çocuğu mecbur getirecek. Cezalarını çekecekler. Biraz olayın yatışmasını bekliyorlar herhalde" ifadelerini kullandı.

"BELKİ DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPARIM"

S.T. torununun şımarık ve kötü çocuk olmadığını değinirken, “Torunum örümceği alır camdan atardı. Ben öyle yetiştirdim onları. O günden beri elim kolum tutmuyor. Öbür tarafa o çocuğun annesine çok üzülüyorum. Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" şeklinde konuştu.

aw155666-13.jpg

NE OLMUŞTU

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin karıştığı trafik kazası neticesinde 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'nin yaşamını yitirmesine ve anne ile oğlunun ABD'ye kaçmasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde 'suçluyu kayırma' suçundan şüpheli baba Bülent Cihantimur’un Savcılıkta ifade vermişti.

aw155666-06.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.