Marmaray arıza verdi, izdiham yaşandı

Marmaray arıza verdi, izdiham yaşandı
Marmaray’da meydana gelen teknik arıza nedeniyle Halkalı-Göztepe istasyonları arasında seferler aralıklarla yapıldığı için duraklarda yoğun kalabalıklar oluştu. Arızanın iş saatlerine denk gelmesi nedeniyle istasyonlarda izdiham yaşandı.

Marmaray''da sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle Halkalı-Göztepe istasyonları arasında seferler aralıklarla yapıldığı için duraklarda yoğun kalabalıklar oluştu. Marmaray''ın arızalanması sonucu vatandaşlar zor anlar yaşadı. Arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılırken, yolcular da anons sistemiyle gecikme konusunda uyarıldı.

Marmaray''ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Gebze-Erenköy arasındaki hattın ise ise gecikmeli olarak gerçekleştirildiği belirtildi. 

Marmaray''ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Değerli Yolcularımız enerji sisteminde yaşanan teknik bir aksama nedeniyle Marmaray seferleri Halkalı-Göztepe arasında yapılamamakta, Gebze-Erenköy arasında ise gecikmeli olarak işletilmektedir. Arızanın giderilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.

DEPREMİN ARDINDAN DEMİRYOLU HATTI KONTROLÜ
Düzce''de gerçekleşen deprem nedeniyle Marmaray seferleri dün gecikme yaşanmıştı. Yapılan açıklamada, "Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.08’de 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından demiryolu hattının kontrolü yapılmış, bu nedenle seferlerimiz gecikmeli olarak başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.