Manchester United'ın efsanesinden ilginç Altay Bayındır açıklaması

Manchester United'ın efsanesinden ilginç Altay Bayındır açıklaması
Manchester United'ın efsane kalecilerinden Edwin van der Sar, Altay Bayındır'a sosyal medya üzerinden verdiği ilginç cevap sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin detayları…

Bir süre önce Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester United'a transfer olan ve resmi maça çıkmak için forma şansı bekleyen Altay Bayındır, İngiliz ekibinin efsane kalecisi Edwin van der Sar’dan aldığı ilginç cevap sosyal medyada gündem oldu.

Manchester United'ın kulüp televizyonuna konuşan Altay Bayındır, efsane kaleci Edwin van der Sar'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, “En sevdiğim kaleci Edwin van der Sar.” İfadelerini kullandı.

Altay Bayındır'ın yayında yaptığı bu açıklama sosyal medyadan paylaşılırken, 53 yaşındaki efsane Edwin van der Sar Altay Bayındır’ın övgülerine ilginç bir cevap verdi.

Edwin van der Sar, Altay Bayındır'a cevabında, “Selam Altay, yakında Manchester'da görüşüp kalecilik hakkında sohbet edeceğiz ama bileceğin gibi benim favorim hala Andre Onana!” İfadelerini sosyal medya hesabından kullandı.

ekran-alintisi1.jpg

İngiliz ekibinin efsanesi Van der Sar'ın bu açıklamasına Türk taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.