Manchester United skandal bir karara imza attı

Manchester United skandal bir karara imza attı
İngiliz ekibi Manchester United, skandal bir karar imza attı.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, Manchester United’ın, tecrübeli teknik direktörü Ten Hag, yarın oynanacak Chelsea maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Fakat asıl olay, Sky Sports, Daily Mirror, ESPN ve MEN'in muhabirlerinin bu toplantıya alınmaması oldu.

Manchester’ın yaptığı açıklamada, “Bazı haber kuruluşlarına karşı beğenmedikleri haberler yaptıkları için değil, yorum yapma ya da itiraz etme fırsatı vermek adına kulüple temas kurmadıkları için harekete geçildiğini” doğruladı.

Kulübün açıklamasında, “Bunun savunulması gereken önemli bir ilke olduğuna inanıyoruz. Birlikte çalışma şeklimizin yeniden düzenlenmesine yol açmasını umuyoruz.” denildi.

Alınan bu kararın iletişim direktörü Andrew Ward tarafından alındığı iddialar arasında. Bu yasağın sadece bugünkü toplantıyı mı yoksa ileride düzenlenecek toplantıları da mı kapsayıp kapsamayacağı bilinmiyor.

Özellikle İngiltere’de son günlerde çıkan haberlerde, Manchester United’ın aldığı kötü sonuçların ardından kırmızı şeytanların teknik direktör Ten Hag'a olan inançlarını kaybettiği ileri sürülmüştü.

Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Manchester United, 4 puanla son sırada yer alıyor. Premier Lig'de 14 maçın 6'sını kaybeden Erik Ten Hag yönetimindeki İngiliz temsilcisi, 24 puanla 7. sırada bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.