Makedonya Büyükelçisi'nden Anadolu Üniversitesi rektörüne ziyaret

Makedonya Büyükelçisi'nden Anadolu Üniversitesi rektörüne ziyaret
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Jovan Manasijevski ve 26-27. Dönem Eskişehir Milletvekili ve Makedonya Eskişehir Fahri Konsolosu Harun Karacan'dan rektör Erdal'a ziyaret gerçekleştirildi.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Jovan Manasijevski ve 26-27. Dönem Eskişehir Milletvekili ve Kuzey Makedonya Eskişehir Fahri Konsolosu Harun Karacan ve yanlarındaki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etmek için rektörlüğe gitti. İki ülkenin üniversiteleri ile ilgili kararların konuşulduğu buluşmadan yeni kararların çıkacağı düşünülüyor.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İÇİN YENİ HAMLELER Mİ GELİYOR?

İki ülke arasındaki ilişkilerin üniversiteler çerçevesinde konuşulduğu toplantıda ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişleri yapıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Erdal, yapılan görüşmenin verim açısından olumlu olduğunun altını çizerek Manasijevski ve Karacan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonrası karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi. Görüşmeyle ilgili detaylar kamuoyuyla henüz paylaşılmadı ancak yaşanacak yeni gelişmelerin sinyali verilmiş oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.