Makarnayı böyle pişirmek besin değerini 2 katına çıkarıyor 'İtalyan ustaların lezzet sırrı'

Makarnayı böyle pişirmek besin değerini 2 katına çıkarıyor 'İtalyan ustaların lezzet sırrı'
Makarna severlerin bayılacağı, İtalyan şeflerin lezzet sırrını açıklıyoruz

Makarna hem lezzetli hem de pratik yemeklerden biri olarak yıllardır mutfak kültüründe sevilen lezzetlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Farklı malzemeler kullanılarak çeşitlendirilebiliyor olması makarnanın vazgeçilmez olmasının nedenlerinden biri.

ŞEF SIRRI
İtalyan şeflerin tarifinde vazgeçemediği pişirme tekniğine göre, makarnayı daha lezzetli yapan çok pratik bir yöntem bulunuyor.

DAHA DOYURUCU VE DAHA LEZZETLİ OLUYOR
Makarnayı böyle pişirmek hem lezzetini arttırıyor hem de pişirme süresini kısaltıyor. Yüksek karbonhidrat içeriği ve doyurucu olmasıyla sofralarda tercih sebebi olan makarna, aynı zamanda farklı formlarda tüketiliyor olmasıyla zenginleştirilebilir bir yemek olarak ön plana çıkıyor.

YENİ TREND
İtalya’da ustaların kullandığı bu yöntem son dönemlerde YouTube’da yemek kanalları arasında da trend olmaya devam ediyor.
Bu yönteme göre makarnanın sütle birlikte birlikte haşlanması makarnayı daha lezzetli kılıyor ve besin değerini arttırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.