Lüks araçtan dakikalar içinde gösterge panelini çaldı

Lüks araçtan dakikalar içinde gösterge panelini çaldı
Esenyurt'ta lüks aracın camını kıran şahıs, dakikalar içinde gösterge panelini söküp kaçtı.

Esenyurt’ta park halindeki lüks aracın camını kırarak el çabukluğuyla gösterge panelini söküp olay yerinden uzaklaşan hırsız güvenlik kamerasına takıldı.

Olay, geçtiğimiz Cuma gece saatlerinde Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kar maskeli ve eldivenli şahıs elindeki levyeyi kullanarak 34 GTZ 103 plakalı aracın sağ ön camını kırdı. Ardından araca giren şahıs, hayalet gösterge panelini söktü.

Çaldığı gösterge paneliyle birlikte arabadan çıkan hırsız, paneli çantasına koyduktan sonra yürüyerek uzaklaştı.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Hırsızlık olayının yaşanması sonrasında araç sahibi Mert Bilgin durumu polis ekiplerine bildirdi. Lüks araçtaki maddi hasarın yaklaşık 150 bin TL olduğu öğrenildi.

Yaşanan hırsızlık anları sokaktaki bir sitenin güvenlik kamerasına takıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan site yöneticisi Sinan Yılmaz şunları söyledi:

“Gece 02.00 sıralarında kar maskeli ve eldivenli bir şahıs sürücü koltuğunun yan camını patlatarak camdan içeri giriyor. Ardından 5 dakikalık bir süre içinde hayalet göstergeyi söküp sırra kadem bastı. Şahıs zayıf ve kısa boyluydu. Elinde statik levye dediğimiz bir alet var ve onunla kırıyor. Site sakinimizin 150 bin liraya yakın bir zararı var. Biz olay sonrası personelimiz üzerinden sitede yaşayan araç sahibine ulaşıp kolluk kuvvetlerine yönlendirdik. Hırsızın bulunması için ne kadar katkı sağlarsak o kadar iyidir.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.