Lüks aracı 3 dakikada böyle soydular

Lüks aracı 3 dakikada böyle soydular
Küçükçekmece’de, kimliği belirsiz üç şüpheli park halindeki lüks araçtan hayalet ekranı çaldı. Araçtan yapılan hırsızlık anları kameraya yansıdı.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz üç şahıs araçla caddeye geldi. Ardından araçtan iki kişi inip, lüks aracın camını kırdı. Daha sonra 3 dakika içinde hayalet ekranını sökerek çaldı.

aw060179-02.jpg

Şahıslar daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. İhbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Olay yerine sevk edilen polis, parmak izi ve güvenlik kamerası çalışması yaptı. Yapılan çalışmasının ardından polis, hırsızları yakalamak için geniş çaplı çalışmasını sürdürüyor. Maskeli hırsızların gelip aracı soyduğu anlar bir iş yerini güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

aw060179-01.jpg

Hırsızlıkla ilgili konuşan araç sahibi Şirin İşler, “Aracımı evimin önüne bırakmıştı. Gece saatlerinde polis beni aradı, aracınız soyuldu diye. Üç kişi geliyorlar, iki kişi araçtan inip, hayalet ekranını çalıyorlar. Araçta yaklaşık 400 bin TL masraf var. Bunların yakalanmasını ve gerekli cezayı almasını istiyorum. Çünkü bunlar organize bir şekilde çalışıyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.