Beton pompasına çarpan motokurye genç kızı hayattan kopardı

Beton pompasına çarpan motokurye genç kızı hayattan kopardı
Arkadaşlarıyla buluşmak için motokurye çağıran genç kız kazada hayatını kaybetti

İstanbul'da arkadaşlarıyla buluşmak üzere yola çıkan 23 yaşındaki Betül Gürbüz, buluşmaya geç kalmamak için cep telefonu uygulamasını kullanarak motokurye çağırdı. Küçükçekmece’den motokurye ile yola çıkan Gürbüz, motosikletin kontrolünü kaybederek seyir halindeki beton pompasına çarpması sonucu kaza geçirdi. Genç kız, çarpmanın şiddetiyle savruldu ve iki bacağından yaralanarak hayatını kaybetti.

kucukcekmecede-randevusuna-yetismek-isterken-kazada-hayatini-kaybetti-6613-dhaphoto3.jpg

ÇAĞIRDIĞI MOTOKURYE CANINDAN ETTİ

Kaza, geçen Cumartesi saat 09.00 sıralarında, E-5 Yan Yol Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle Küçükçekmece’de yaşayan ve muhasebecilik yapan Betül Gürbüz, Bakırköy’de arkadaşlarıyla buluşmak için cep telefonu uygulamasından motokurye çağırdı.

Motokurye olan Serkan A., Gürbüz'ü de alarak yola çıktı ve Bakırköy’e doğru hareket etti. Bir süre sonra motosiklet kontrolden çıkarak beton pompasına çarptı. Kazada sürücü ile Gürbüz yola savrulurken, Betül Gürbüz’ün iki bacağı koptu.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç kız kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü Serkan A., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

kucukcekmecede-randevusuna-yetismek-isterken-kazada-hayatini-kaybetti-6613-dhaphoto1.jpg

Olay sonrası kamyon sürücüsü Emrah D. ve motosiklet sürücüsü Serkan A.’yı gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen iki sürücüden Emrah D. serbest bırakılırken motosiklet sürücüsü Serkan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.