Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kazası 1 ağır yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kazası 1 ağır yaralı
Kocaeli'deki Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir otomobil, gişelere çarparak takla attı ve motoru araçtan koparak fırladı. Kazada, otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü de ciddi şekilde yaralandı.

Kocaeli bölgesindeki Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen bir trafik kazasında, bir otomobilin kontrolünü kaybederek ödeme gişelerine çarpması sonucu aracın motor kısmı koparak fırladı. Ağır hasar gören araç içerisinde bulunan sürücü ciddi şekilde yaralandı. Olay, yerel saat ile 18.00 civarında İzmit Doğu Gişeleri yakınlarında gerçekleşti.

aw169474-02.jpg

Alınan bilgilere göre, S.Y. tarafından yönetilen 41 ANJ 461 plakalı Fiat marka araç, direksiyon kontrolünün kaybedilmesiyle beton bariyerlere çarptı ve birkaç kez takla attı. Kazayı fark eden çevredeki kişiler, durumu hemen 112 Acil Servis'e bildirdi. Bildirimin ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla yönlendirildi. Araçtan çıkarılan yaralı sürücü S.Y., ilk müdahalesi yapıldıktan sonra bir hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle etkilenen gişe alanı trafiğe kapatılırken, aracın motorunun dışarı fırladığı gözlemlendi. Sürücü S.Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu aktarılırken, olayla ilgili detaylı bir inceleme süreci başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.