Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan, sözleşmeli personel alımıyla ilgili açıklama

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan, sözleşmeli personel alımıyla ilgili açıklama
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 171 ve 165 sözleşmeli personelin alımı ile ilgili belgelerini teslim etmeyen feragat eden veya kriterleri tutmayan adayların yerine yerleştirilecek yedek adayların listesini açıkladı.

Başvuruları elektronik ortamda 23.01.2023- 12.02.2023 tarihleri arasında alınan 171 Sözleşmeli Personel ile başvuruları 17.03.2023- 31.03.2023 tarihleri arasında alınan 165 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında, atamaya esas belgelerini teslim etmeyen, feragat eden ve kriterleri tutmayan adayların yerine yerleştirilen yedek adayların listesi açıklandı. Yerleştirilen yedek adayların belgeleri ne zamana kadar teslim etmesi gerekiyor.

turizm1.jpg

Yerleştirilen yedek adayların gerekli belgeleri en geç 20 Haziran 2023 günü mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları gerekiyor. Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır.

turizm.jpg

Son 1 yıl içerisinde aynı unvanda 4/B sözleşmeli statüde çalışmakta olan ya da kurumlarınca sözleşmesi fesh edilen veya sözleşmesini tek taraflı fesh eden adayların atamaları kesinlikle yapılmayacaktır.

Atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisi ekli olarak feragat dilekçesi yazarak isealim.pgm@ktb.gov.tr adresine e-posta göndermeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.