Kovid aşısı olanlar dikkat! Canan Karatay'dan kritik açıklama

Kovid aşısı olanlar dikkat! Canan Karatay'dan kritik açıklama
Kovid tüm dünyayı kasıp kavuşmuşken ve bu dönemde de yeni varyantları ortaya çıkmaya devam ederken Ünlü Profesör Canan Karatay'dan Koronavirüs aşısıyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Pandemi dönemi tüm dünyada büyük bir korku yaratmıştı. Bulunan aşılarla ve tedavi yöntemleriyle hayatımız içinde normal bir seyir kazanan Koronavirüs tehdidi yeni varyantlarla tekrardan hortlamaya başladı. Önümüzdeki ay yeni bir Kovid aşısının çıkması beklenirken, Omicron yapısında yeni bir varyant olan Eris baş gösterdi.

Sağlık kuruluşları ve CVS gibi büyük eczane zincirleri, Omicron varyantına karşı geliştirilen yeni COVID aşısını önümüzdeki aydan itibaren erişime açacaktı. Ancak Eris varyantıyla yeni çalışmaların sinyalleri verildi.

"ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

BPT haberin derlemesine göre, Prof. Dr. Canan Karatay, yeni varyantla yeni aşıların geleceği konuşulurken kovid aşısına ilişkin yeni açıklamalar yaptı.

Canan Karatay şu ifadeleri kullandı:

"COVID aşısı olanlarda cilt döküntüsü, uyuz, zona, beyin ve kalp hastalıkları çok arttı. Bağışıklık sistemini çökertti, kızamık diye örtbas etmeye çalışıyorlar."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.