Konya'da uyuşturucu operasyonu '2 tutuklama'

Konya'da uyuşturucu operasyonu '2 tutuklama'
Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleşen bir olayda, narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan, uyuşturucu madde kullanan ve dağıtan şahıslarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, uyuşturucuyla mücadele kapsamında narkotik ekipleri, İstanbul plakalı bir aracın Akşehir'e uyuşturucu madde getireceği istihbaratı üzerine harekete geçti.

Plakası tespit edilen araç, D-300 Karayolu üzerindeki İstasyon Kavşağında durduruldu. Araçta ve 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 477 gram skunk ile 2 gram esrar ele geçirildi. Narkotik ekibi, ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koydu ve H.A. ile H.U. isimli iki şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Ticaretini Yapmak" suçlarından işlem başlattı.

Emniyetteki işlemlerin ardından 2 şüpheli, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Ekipler, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.